M I S S - U N I V E R S E

Bijgewerkt: 28 nov 2018Ja.. Zo voelde ik mij na het maken van deze creatie. Oef want wat een proces was dat. Onzekerheid en twijfel waren duidelijk aanwezig tijdens het schilderen en vormden een miste laag over het proces: “Ik heb geen idee wat ik doe”, “ik gebruik veel te veel water”, “wat weet ik nou van techniek?”, “ik pruts maar wat aan”, “wat een geklieder, het wordt helemaal niet mooi”, “toch maar even bevestiging zoeken buiten mezelf”. Ooow ik werd zo moe van mezelf! Na het kijken van wat informatieve tutorials besefte ik dat ik eigenlijk al heel goed bezig was. Pfff wat een opluchting. Toch wel fijn af en toe die bevestiging terwijl je diep van binnen wel weet dat je het goed doet en dat het echt helemaal oké is dat je kunstwerk in het begin nergens op lijkt.

Want een kunstwerk groeit, je bouwt het op net als alle andere creaties. Je voedt het papier, laagje voor laagje voor laagje. Door blijven gaan, niet opgeven. Je laat alles wat er in het moment IS, er ZIJN, ook je twijfel en onzekerheid, om deze vervolgens te transformeren in een nieuwe laag. Proberen, proberen, vallen en weer opstaan en dan ineens is het daar! De vaalheid van overtuigingen zijn verdwenen en daarvoor in de plaats zijn er intense kleuren van kracht, licht en liefde ontstaan. Ik voelde me diep gelukkig en kon vanuit dat gevoel de laatste details aan brengen op het kunstwerk. De laatste details die het kunstwerk helemaal tot leven brachten. Tot leven hier in het aardse zodat wanneer je ernaar kijkt, je haar energie kan voelen in je hart. Yeahhhh! Kippenvel!


Ik heb geploeterd door mijn overtuigingen en uiteindelijk ben je daar en bereik je zo veel moois. Daar waar het helder is, vrij van mist en vale kleuren. Ik voelde me als een koningin op de top van de wereld… Of nog beter.. Miss universe..


Wat ben ik dankbaar voor dit mooie creatie proces! En voor de boodschap van dit kunstwerk:

“Durf de mist te zien, te voelen, toe te laten en te transformeren. Geef niet op voordat  de vaalheid van overtuigingen zijn verdwenen en de intense kleuren van kracht, licht en liefde zijn ontstaan.”


Liefs

Samira


p.s Binnenkort is dit kunstwerk te verkrijgen als eco art print in de webshop! Yesss

4 keer bekeken
FOLLOW ME:
THE SHOP
CONTACT
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon
qTBoa99yc.jpg

© 2019 - 2BeSam