DUURZAAMHEID

Duurzaamheid, wat is dat toch een mooi onderwerp. Veel mensen zijn tegenwoordig met dit thema bezig, ieder op zijn/haar eigen manier. Ook ik ben veel met duurzaamheid bezig in mijn dagelijks leven én binnen mijn bedrijf. Voor mij gaat duurzaamheid binnen mijn bedrijf over zorgzaamheid voor de natuur, om zo mensen te inspireren bewuste keuzes te maken. Deze aarde geeft ons zoveel moois en ik vind dat we daar liefdevol mee om mogen gaan.

ARTPRINTS

Mijn ArtPrints zijn daarom niet zomaar wat printjes. Ze worden met liefde, duurzaam gedrukt bij de Ecodrukker. Deze drukker drukt zo duurzaam mogelijk door bijvoorbeeld biologische inkt en gerecyclede papiersoorten te gebruiken. Wil je meer weten over deze ECO drukker? Klik dan hier voor meer informatie.

VERBONDENHEID & JE HART VOLGEN

Duurzaamheid gaat voor mij hand in hand met verbondenheid.  Verbondenheid met jezelf, verbondenheid met elkaar, verbondenheid met de natuur  Hoe meer verbinding ik voel met mezelf, hoe meer ik in verbinding kom met alles om mij heen. Dat is fijn want het brengt een gevoel van “gelukkig zijn” met zich mee. Ik denk dan ook dat de mate waarin je je gelukkig voelt, nauw samenhangt met de mate waarin je verbondenheid kan voelen in alle aspecten van je leven. Het volgen van je hart is hierin de sleutel.

Door mijn hart te volgen kom ik steeds verder in lagen van bewustzijn en creëer ik precies dat wat ik werkelijk wil in alle aspecten van mijn leven. Zo ook binnen mijn bedrijf. Ik heb het dan niet alleen over de ‘zakelijke keuzes’ maar ook over de creatie van mijn kunstwerken.

MIJN ONTWERPEN

Alle ontwerpen ontstaan vanuit verbinding. Ik laat mij inspireren door wat ik zie, voel, hoor en ontvang, om vervolgens op basis van mijn intuïtie te creëren. Het resultaat is een uniek ontwerp waarin beeld, tekst en geometrie samenkomen tot een energetisch kunstwerk dat mensen kan ondersteunen in het proces naar het meer leven vanuit het hart en het neerzetten van hun ware potentie. Kortom het creëren van de nieuwe aarde!

In veel kunstwerken maak ik gebruik van heilige geometrieën die de processen in onze diepere lagen kunnen ondersteunen. Het helpt ons te verbinden, te herinneren, te transformeren en te creëren vanuit het hart. Hierdoor kunnen we onze potentie nog meer gaan leven en samen vanuit een hart gedragen energie een nieuwe aarde creëren. “Geometry can lead the soul to the truth” (Plato)

 

Ja, mensen inspireren om samen een wereld te creëren waarin we leven vanuit het hart. Dat is mijn missie.

FOLLOW ME:
THE SHOP
CONTACT
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon
qTBoa99yc.jpg

© 2019 - 2BeSam